Tα παρασκήνια

Το ξημέρωμα βρήκε το συνεργείο και την κάμερα έτοιμα για την παραγωγή όλου του απαραίτητου φωτογραφικού υλικού . Με τη βοήθεια μιας δημιουργικής ομάδας εγνωσμένης αξίας δημιουργήσαμε τις εικόνες των εγκαταστάσεων και της παραγωγικής διαδικασίας της ELVIAL. Για εμάς στην ELVIAL είναι ένας τρόπος να δείτε σε πρώτο πλάνο την υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής μας και να αποκτήσετε μια εικόνα -μικρή αλλά αντιπροσωπευτική- της δουλειάς μας.

Το γύρισμα ήταν μια πρόκληση. Το βιομηχανικό περιβάλλον παρουσιάζει ελάχιστες εναλλαγές ή φωτογενείς γωνιές. Παρόλα αυτά έχει μια αισθητική αξία. Το μάτι και η εξειδίκευση μιας ομάδας ταλαντούχων ανθρώπων αποδίδει με ζωντάνια την δράση στην παραγωγική μας μονάδα. Το γύρισμα ήταν κουραστικό αλλά πολύ διασκεδαστικό για όλους όσοι συμμετείχαν. Η ομάδα που είχε την ευθύνη της παραγωγής είναι μια από τις πιο αναγνωρισμένες στο πεδίο των ελληνικών media και έχει βραβευτεί για τις φωτογραφίσεις που έχει στήσει και το υλικό που έχει κινηματογραφήσει για διάφορες εκδόσεις και project.

Πάρτε, λοιπόν, μια μικρή γεύση από το γύρισμά μας και μείνετε συντονισμένοι για την ολοκληρωμένη εικόνα, που θα συγκροτήσει την εμπειρία της ενότητας Industrial/Βιομηχανικό, στην ιστοσελίδα μας. Ελπίζουμε να την απολαύσετε όσο κι εμείς απολαύσαμε τη δημιουργία της.