Στις εξαιρετικά δύσκολες ώρες που βιώνει η χώρα μας, η ELVIAL ανταποκρίθηκε στην ιστορική  συγκυρία της μεγάλης δοκιμασίας, τόσο για την Ελλάδα όσο και για ολόκληρο τον κόσμο και με αίσθημα ευθύνης προέβη στη δωρεά 5 αναπνευστήρων  για τον άμεσο εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

H δωρεά των 5 υπερσύγχρονων αναπνευστήρων για ΜΕΘ, στόχο είχε να ενισχύσει την Εθνική Προσπάθεια για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης που έχει προκαλέσει ο ιός COVID-19 αλλά και να δηλώσει το σεβασμό της στο δύσκολο έργο των γιατρών και των νοσηλευτών της πατρίδας, που όλο αυτό το διάστημα καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Ο νοσοκομειακός εξοπλισμός προσφέρθηκε για την άμεση κάλυψη των αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ ώστε να ανταπεξέλθουν αποτελεσματικά στις αυξανόμενες και πρωτόγνωρες συνθήκες που δημιουργούνται λόγω της πανδημίας.

Η ELVIAL στέκεται με όλες της τις δυνάμεις σε αυτή τη «μάχη» θεωρώντας ύψιστο αγαθό την προστασία της υγείας και μεταφέρει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους εργάζονται καθημερινά και ακούραστα, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο.